In de pers

Wat schreven anderen over de FSIR-bike?

De FSIR-bike is al regelmatig in de pers verschenen, zowel online als offline. Hieronder vind je een overzicht van de artikelen, reviews en vergelijkingen met andere vouwfietsen.

26 februari 2017

Fietsersbond - Testkees

“Licht, sportieve zit en fietst lekker

De Falko FSIR fietst erg lekker sportief dankzij de derailleurversnellingen en sportieve zit.Het frame van de Falko FSIR draait net voor de zadelpen. Andere fietsen hebben juist in het midden van het frame een scharnierpunt. Volgens de ontwerpers is het gewicht van de fiets door deze constructie erg laag. 10,1 kilo is inderdaad niet zwaar, en de Falko FSIR fietst erg lekker sportief dankzij de derailleurversnellingen en sportieve zit.

Lees het hele artikel op fietsersbond.nl » 


16 januari 2016

Daily Cappucino

“Vouwfiets battle

Vouwfietsen winnen aan terrein. Figuurlijk dan, want het blijven natuurlijk kleine fietsjes. Ze worden echter steeds cooler vormgegeven en de kwaliteit groeit. Een vouwfiets is al lang geen suffig vervoermiddel meer, maar kan zelfs een kek statement zijn. Je moet wel de juiste kiezen, en daar helpen we graag een handje bij. De testers van TestHut zetten een gevestigd merk tegenover een nieuwkomer, de Brompton tegenover de FSIR. Blijft langdurige traditie overeind tegen innovatief, jeugdig enthousiasme?...”

Lees het hele artikel op dailycappucino.nl »


5 januari 2016

TestHut

“Review vouwfietsen

De vouwfiets heeft zijn enigszins suffe imago afgeworpen en wordt steeds meer gespot in de grotere steden onder fietsers van allerlei pluimage. Zelfs de wat hippere soort! Het Engelse Brompton pretendeert een onovertroffen kwaliteitsvouwfiets te maken, die bovendien erg compact is op te vouwen. De FSIR vouwfiets beschikt daarentegen over een “revolutionair” draaisysteem in plaats van de traditionele scharnieren. Kortom, u heeft keuze! We helpen daar graag bij en testen deze vouwfietsen...”

Lees het hele artikel op testhut.nl »


13 oktober 2015

Tweewieler

“FSIR vouwfiets met frame uit een stuk

De FSIR-bike is een opvallende vouwfiets. Deze vouwfiets heeft namelijk geen scharnier in het frame, maar een slim geïntegreerd draaisysteem. Door dit systeem bestaat het frame uit één stuk, wat een enorme winst oplevert op het gebied van stevigheid, rijeigenschappen en vouwgemak...”

Lees het hele artikel op tweewieler.nl »


16 september 2014

De Fietssite.nl

“FSIR-bike: een revolutionaire vouwfiets

FSIR komt vandaag met een revolutionair type vouwfiets. Deze vouwfiets uit het premium segment heeft geen scharnier in het frame, zoals conventionele vouwfietsen. In plaats daarvan beschikt de FSIR-bike over een uniek geïntegreerd draaisysteem...”

Lees het hele artikel op defietssite.nl »

Over FSIR

Maak kennis met de FSIR-bike, de ideale vouwfiets met het slim geïntegreerde draaisysteem. Handiger, lichter en steviger. Lees verder

T +31 316 225 316
E info@falko.nl

Dealer worden?

Dealer worden van de FSIR-bike? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens, we vertellen graag meer over de mogelijkheden.

T +31 316 225 316
E info@falko.nl