Klantenservice

We helpen je graag!

FAQ


iDeal

De meest gebruikte online betaalmethode in Nederland is iDeal. Je hoeft enkel je bank te kiezen en de betaling te autoriseren (bijvoorbeeld met een TAN-code of card reader). Het bedrag wordt direct afgeschreven. FSIR-bike kan zo snel beginnen met het klaarzetten van je bestelling. 

Creditcard (MasterCard, Visa, American Express)

Ook een veelgebruikte betaalmethode. Het bedrag wordt direct afgeschreven, FSIR-bike kan zo snel beginnen met het klaarzetten van je bestelling. 

Bankoverschrijving

Ook het bedrag zelf overmaken is een optie. Kies deze optie in de betaalmodule en volg die stappen die daar aangegeven staan. Je FSIR-bike wordt verzonden zodra het verschuldigde bedrag ontvangen is.

Je betaald geen verzendkosten, de FSIR-bike wordt gratis bij je thuisbezorgd.

Verzendmethode

Afgemonteerd thuis ontvangen:              2-3 werkdagen

De FSIR-bike wordt geleverd in zijn originele transport verpakking zodat de FSIR-bike niet kan beschadigen tijdens het transport. 

Op de pedalen na, is je FSIR-bike volledig afgemonteerd. Deze dien je dus alleen nog zelf even te monteren. Bij iedere fiets zit hiervoor een duidelijke handleiding bijgesloten.

Ja, FSIR-bike (onderdeel van Falko BV) geeft voor de volgende onderdelen van de FSIR-bike de volgende garantieduur:

  • Frame: 5 jaar
  • Overige onderdelen: 2 jaar
    Op onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn wordt geen garantie gegeven, tenzij sprake is van constructie en/of materiaalfouten. Hieronder vallen onder andere (binnen-) banden, spaken, kettingen, kettingbladen, trappers, crank, freewheel, remblokken, achtertandwiel, kabels, zadels, handvatten, etc.

Wij adviseren de FSIR-bike minimaal één maal per kalender jaar een onderhoudsbeurt te geven.

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je om uiteenlopende redenen het bestelde product(en) wenst te retourneren. Je hebt online een wettelijke bedenktermijn van 14 dagen om je bestelling terug te sturen als deze niet naar wens is. In dat geval verzoeken we je ons op de hoogte te stellen via het contactformulier. Wij zullen je retourneringsverzoek in dit geval zo spoedig mogelijk behandelen. 

Wat betreft geleverde producten geldt: slechts ongebruikte goederen, compleet in originele staat en voor zoverre mogelijk onbeschadigde verpakking, aan ons geretourneerd, zullen in aanmerking komen voor restitutie. 

Wanneer het verzoek aan de voorwaarden voldoet zullen we het product(en) door onze vervoerder bij je op laten halen op een nader overeen te komen datum.

Geef dit dan aan ons door via het contactformulier, direct via info@falko.nl of bel ons tijdens kantooruren op: +31 (0)316 225 316.

Falko BV is sinds 1983 importeur in de tweewielerbranche en heeft nu de FSIR-bike in het programma opgenomen. Onze serviceafdeling is eenvoudig te bereiken per e-mail of telefoon, mocht je meer willen weten over de FSIR-bike of over onze andere producten. Je krijgt snel een antwoord. 

Privacy en algemene voorwaarden

Vanzelfsprekend nemen we de privacy van onze klanten en bezoekers van deze website heel serieus. Je kunt ons privacybeleid hier inzien. Op al onze diensten en leveringen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Over FSIR

Maak kennis met de FSIR-bike, de ideale vouwfiets met het slim geïntegreerde draaisysteem. Handiger, lichter en steviger. Lees verder

T +31 316 225 316
E info@falko.nl

Dealer worden?

Dealer worden van de FSIR-bike? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens, we vertellen graag meer over de mogelijkheden.

T +31 316 225 316
E info@falko.nl