Over FSIR

De vouwfiets. Opnieuw uitgevonden.

Dit is FSIR

Mogen we je voorstellen aan je nieuwe vouwfiets? Dit is de FSIR-bike, die alles heeft wat je van een vouwfiets mag verwachten én meer. FSIR is de vouwfiets, opnieuw uitgevonden.

Ga direct naar fotogalerij »

Bekijk hier een vergelijking tussen de FSIR-bike en een Brompton vouwfiets »

Slim geïntegreerd draaisysteem

De FSIR-bike heeft een slim geïntegreerd draaisysteem. Logisch en eenvoudig, verre van simpel maar erg handig! Het grote voordeel: het frame wordt niet gescheiden en je rijdt daardoor net als op een gewone fiets. Het spaart ook gewicht, want er is geen zwaar scharnierpunt nodig.

Altijd in de goede richting

Het zadel in de goede richting zetten: het is vaak een gedoe bij vouwfietsen. En dan ook nog eens terwijl je haast hebt. Maar niet bij de FSIR-bike. Dankzij de unieke gefixeerde technologie staat het zadel meteen in de juiste richting. Opstappen en fietsen maar!

De lichtste 20 inch vouwfiets

Met slechts 10.1 kg is de FSIR bijzonder licht, dit maakt hem zelfs uniek in zijn maat! Er wordt veel gewicht bespaart door z'n slimme aluminium constructie en het ontbreken van het scharnierelement in het frame. Dat moet je voelen om het te geloven.

Sterker en steviger

De FSIR heeft geen scharnier in het frame, wat een enorme winst op het gebied van stevigheid betekent. Maar ook de andere onderdelen van het aluminium frame zijn samengesteld volgens de hoogste eisen. Zodat de FSIR dag na dag moeiteloos zijn werk doet.

Eindelijk een échte vouwfiets

We zijn trots dat we het gebruik van de vouwfiets simpeler hebben kunnen maken. Nu willen we graag dat zo veel mogelijk mensen kennismaken met de revolutionaire FSIR-bike. De fiets die je vouwt in een handomdraai, en waarop je fietst als op een gewone fiets. En als je niet fietst, draag je 'm gemakkelijk bij je of leg je hem achter je stoel in de trein of achter in de auto, waar hij altijd een plekje vindt.

Hij ziet er geweldig uit

Het draait allemaal om functionaliteit bij vouwfietsen. En dat is bij de FSIR prima voor elkaar. Maar zeg nou zelf: het oog wil ook wat. Daarom hebben we ook de schoonheid bij het ontwerpen niet uit het oog verloren. Dit is een vouwfiets waarop je gezien mag worden!

Over FSIR

Maak kennis met de FSIR-bike, de ideale vouwfiets met het slim geïntegreerde draaisysteem. Handiger, lichter en steviger. Lees verder

T +31 316 225 316
E info@falko.nl

Dealer worden?

Dealer worden van de FSIR-bike? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens, we vertellen graag meer over de mogelijkheden.

T +31 316 225 316
E info@falko.nl