FSIR-bike 20" (zwart)

FSIR-bike 20" (zwart)

€ 699,00 € 549,00

De FSIR-bike is de vouwfiets, opnieuw uitgevonden. De FSIR neemt afstand van het scharnierende frame van traditionele vouwfietsen. In plaats daarvan vouwt hij met het slimme geïntegreerde draaisysteem. Het ene moment fiets je net als op een gewone fiets, het andere moment heb je de FSIR opgevouwen tot een klein pakketje en ben je klaar om verder te reizen met de auto of het openbaar vervoer. Je bergt de FSIR gemakkelijk op in de auto, thuis of op kantoor. Deze vouwfiets is niet alleen robuust en oersterk, maar ziet er ook nog eens geweldig uit.

De zwarte FSIR-bike is momenteel uitverkocht. Bekijk de witte FSIR-bike

Slim geïntegreerd draaisysteem

De FSIR-bike heeft een slim geïntegreerd draaisysteem. Logisch en eenvoudig, verre van simpel maar erg handig!! Het grote voordeel: het frame wordt niet gescheiden en je rijdt daardoor net als op een gewone fiets. Het spaart ook gewicht, want er is geen zwaar scharnierpunt nodig.

Altijd in de goede richting

Het zadel in de goede richting zetten: het is vaak een gedoe bij vouwfietsen. En dan ook nog eens terwijl je haast hebt. Maar niet bij de FSIR-bike. Dankzij de unieke gefixeerde technologie staat het zadel meteen in de juiste richting. Opstappen en fietsen maar!

Sterker en steviger

De FSIR heeft geen scharnier in het frame, wat een enorme winst op het gebied van stevigheid betekent. Maar ook de andere onderdelen van het aluminium frame zijn samengesteld volgens de hoogste eisen. Zodat de FSIR dag na dag moeiteloos zijn werk doet.

Eindelijk een échte vouwfiets

We zijn trots dat we het gebruik van de vouwfiets simpeler hebben kunnen maken. Nu willen we graag dat zo veel mogelijk mensen kennismaken met de revolutionaire FSIR-bike. De fiets die je vouwt in een handomdraai, en waarop je fietst als op een gewone fiets. En als je niet fietst, draag je 'm gemakkelijk bij je of leg je hem achter je stoel in de trein of achter in de auto, waar hij altijd een plekje vindt.

Hij ziet er geweldig uit

Het draait allemaal om functionaliteit bij vouwfietsen. En dat is bij de FSIR prima voor elkaar. Maar zeg nou zelf: het oog wil ook wat. Daarom hebben we ook de schoonheid bij het ontwerpen niet uit het oog verloren. Dit is een vouwfiets waarop je gezien mag worden!

Bij aankoop van een FSIR-bike ontvang je een gratis accessoirepakket, bestaande uit:

 

  • Kettingslot
  • Multitool
  • Fietspomp
  • Verlichtingsset

Je kunt dus direct veilig op pad!

 

Delen

  

Merk FSIR
Kleur Zwart (mat)
Maat 20"
Gewicht 10,1kg
Maximale belasting 90kg
Frame Aluminium (patent)
Voorvork Aluminium (patent)
Zadelpen Aluminium, geadoniseerd
Bandenmaat 20 x 1.75
Velgen Aluminium dubbelwandig
Remmen PROMAX V-brake
Verlichting Los leverbaar
Stuur Verstelbaar aluminium
Versnelling 9 versnellingen (SRAM-9SP-S500RD Impulse Technology)
Banden Kenda
Afmetingen opgevouwen 90 x 40 x 65 cm (LxBxH)
avatar
Lisa Neessen

Het enige wat ik wou is dat de FSIR er eerder was geweest, ik heb nu jarenlang op een fiets gefietst waar ik me eigenlijk alleen maar aan ergerde... dat is nu weg!

23-07-2015 12:07
avatar
Rick

Ik heb al veel vouwfietsen gehad, maar de FSIR-bike is verreweg de slimste. Je merkt direct hoe simpel het werkt :-)

17-06-2015 20:24
Over FSIR

Maak kennis met de FSIR-bike, de ideale vouwfiets met het slim geïntegreerde draaisysteem. Handiger, lichter en steviger. Lees verder

T +31 316 225 316
E info@falko.nl

Dealer worden?

Dealer worden van de FSIR-bike? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens, we vertellen graag meer over de mogelijkheden.

T +31 316 225 316
E info@falko.nl